1. Γενικά 

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο  http://www.irmsk.eu  ιδιοκτησίας του Kελέκη Αλέξιουο οποίος είναι και διαχειριστής, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

1.. Σχετική νομοθεσία

Ο ιτότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

ΝΟΜΟΣ 3471/2006 (ΦΕΚ 133/Α’/28.6.2006)
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 2009/136/ΕΚ
ΝΟΜΟΣ 4070-2012 (ΦΕΚ 82/10.4.2012)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

 

ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ

Η ιστοσελίδα μας είναι η κάτωθι:: http://irmsk.eu.

2 Δήλωση προστασίας δεδομένων και πληροφορίες σύμφωνα με το άρθρο. 13 και 14 DSGVO

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιατρείο Επεμβατικής Ακτινολογίας-Σπονδυλικής στήλης και Μυοσκελετικού
Δρ.Κελέκης Αλέξιος-Χρυσόστομος
Διεύθυνση  Μεσογείων 2
Τ.Κ 11527
ΠεριοχήΠύργος Αθηνών,Γ’ Κτίριο
Πόλη Αθήνα
Τηλ+302107780089

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του Ιατρείου Επεμβατικής Ακτινολογίας του κυρίου Αλέξη Κελέκη υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ)

 3 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Προσωπικά δεδομένα:

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας  χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το email σας, ονοματεπώνυμο , διεύθυνση) σε περίπτωση που συμπληρώσεται τη φόρμα επικοινωνίας.

Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.
Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

4 . Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

 4α Σχόλια και Κριτικές

Οι χρήστες μέσω της Ιστοσελίδας έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ή να μήν υποβάλλουν σχόλια, κριτικές και βαθμολογίες μέσω του λογαριασμού τους βάσει των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας. Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται χωρίς το δικό μας έλεγχο και έγκρισή τους ώστε να μην προσβάλλουν.

Στην περίπτωση που υποβάλλουν σχόλιο ή κριτική,
(α)το υλικό αυτό των χρηστών εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα μας,
(β)μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τοποθετηθεί (πλήρως ή εν μέρει)  σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, newsletters, πλατφόρμες ειδικών προωθητικών ενεργειών, εφαρμογές και άλλα δίκτυα που ανήκουν, φιλοξενούνται, χρησιμοποιούνται ή ελέγχονται από την ιστοσελιδα www.irmsk.eu

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω υλικό δεν θα συμπεριλαμβάνει τυχόν προσωπικά δεδομένα του χρήστη ενώ με τον ίδιο το χρήστη θα συνδέεται μόνο με το όνομα χρήστη(ψευδώνυμο) που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία του.

 4β Εικόνες

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

 

 Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

5 .α. Εξαγωγή – Φορητότα
Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Για την αίτηση εξαγωγής των δεδομένων σας θα πρέπει να στείλετε ένα email στην διεύθυνση akelekis@med.uoa.gr από το email, το οποίο έχετε δηλώσει στην ανάρτηση του σχολίου ή της εγγραφής σας.

5.β Διαγραφή – Δικαίωμα στην λήθη
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας. Για την αίτηση διαγραφής των δεδομένων σας θα πρέπει να στείλετε ένα email στην διεύθυνση akelekis@med.uoa.grαπό το email, το οποίο έχετε δηλώσει στην ανάρτηση του σχολίου ή της εγγραφής σας.

 

 

 

6 Χρήση των Cookies

Cookies

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

Τι είναι τα cookies;

Τα  cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως  κωδικός σύνδεσης, γλώσσα,  μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.

Πως χρησιμοποιούμε τα cookies;

Ορισμένες από τις σελίδες μας χρησιμοποιούν cookies για να θυμούνται:

  • τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την απεικόνιση, π.χ. φωτεινότητα ή μέγεθος χαρακτήρων
  • αν έχετε ήδη απαντήσει σε αναδυόμενη έρευνα που σας ρωτούσε αν το περιεχόμενο ήταν χρήσιμο ή όχι (για να μην σας ξανατεθεί η ίδια ερώτηση)
  • αν έχετε συμφωνήσει να χρησιμοποιούμε cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο.

Επίσης, ορισμένα βίντεο ενσωματωμένα στις σελίδες μας χρησιμοποιούν ένα cookie για να συγκεντρώνουν ανώνυμα στατιστικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο φθάσατε ως το συγκεκριμένο σημείο και για το ποια βίντεο επισκεφτήκατε.

Η ενεργοποίηση αυτών των cookies δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ιστότοπου αλλά, μέσω αυτών θα έχετε δυνατότητες για καλύτερη φυλλομέτρηση.  Μπορείτε να διαγράψετε αυτά τα cookies, ή να αποκλείσετε την πρόσβαση σε αυτά, αλλά αν το κάνετε ορισμένα χαρακτηριστικά του ιστότοπου ίσως να μην λειτουργούν ικανοποιητικά.

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά και έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων του μοτίβου. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς άλλους από αυτούς που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.

Χρησιμοποιούμε άλλα cookies;

Ορισμένες από τις ιστοσελίδες μας ή δευτερεύοντες ιστότοποι ίσως χρησιμοποιούν επιπλέον ή διαφορετικά cookies από τα προαναφερθέντα. Στην περίπτωση αυτή, θα βρείτε λεπτομέρειες για τα cookies στην αντίστοιχη ενημερωτική  σελίδα. Ίσως σας ζητηθεί να συμφωνήσετε στην αποθήκευση αυτών των cookies.

Πώς να ελέγχετε τα cookies

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

7. Σύνδεσμοι προς δικτυακούς τόπους (links)

Το www.irmsk.eu δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων διαδικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία αναφέρεται ή/και παραπέμπει μέσω «διαδικτυακών συνδέσμων» (links),  διαφημιστικών συμβόλων (banners) ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη ή/και χρήση των ανωτέρω περιγραφόμενων, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απευθυνθεί άμεσα και απευθείας στους αντίστοιχούς διαδικτυακούς τόπους και διαδικτυακές σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των σχετικών υπηρεσιών τους.

Το www.irmsk.eu  δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη/χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στον διαδικτυακό τόπο και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

 

8 ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδασ με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

 

9 Επικοινωνία μέσω Φόρμας Επικοινωνίας και Μεταβίβαση Προσωπικών Δεδομένων στις επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο irmsk.eu

Για τη διεκπεραίωση μιας συνεργασίας η πληροφορίας με συνεργαζόμενη επιχείρηση, ο χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας καλείται να δηλώσει το ονοματεπώνυμό του, το email του,και διάφορων άλλων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην παραπέρα συνεργασία του με την επιχείρηση, όπως δηλαδή θα έκανε αν πραγματοποιούσε τηλεφωνική επικοινωνία. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να είναι του ίδιου του χρήστη / μέλους ή οποιουδήποτε άλλου φυσικού προσώπου εκ μέρους του οποίου ο χρήστης / μέλος πραγματοποιεί την επικοινωνία. Επίσης, ο χρήστης / μέλος μπορεί προαιρετικά να δηλώσει και επιπλέον ειδικά σχόλια που αφορούν την υπηρεσία που πρόκειται να λάβει. Μέσω της φόρμας επικοινωνίας απο το προφίλ της επιχείρησης τα στοιχεία αυτά μεταβιβάζονται αυτόματα στην  επιχείρηση για την οποία ενδιαφέρεται ο χρήστης / μέλος και μόνο σε αυτή, καθώς είναι απαραίτητα για τη παροχή των σχετικών υπηρεσιών από αυτή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), στο προσωπικό email του διαχειριστή. Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.

 10 Google Analytics (Google Analytics)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά της υπηρεσίας αναλύσεων ιστού Google Analytics. Ο παροχέας είναι η Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ. Χρησιμοποιούμε τη λειτουργία “Ενεργοποίηση ανωνυμοποίησης IP” σε αυτόν τον ιστότοπο. Ως αποτέλεσμα, η διεύθυνση IP σας θα αποκοπεί από την Google στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα μέρη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο πριν από την επεξεργασία / αποθήκευση. Η Google, εξ ονόματος του φορέα εκμετάλλευσης αυτού του ιστότοπου, θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπου για τη σύνταξη αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα ιστότοπου για τη μέτρηση της απόδοσης της διαδικτυακής διαφήμισης για σκοπούς ανάλυσης και βελτιστοποίησης.

Τα επεξεργασμένα δεδομένα περιλαμβάνουν, ειδικότερα, τα αναγνωριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων των αναγνωριστικών cookie), τις διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου, τα αναγνωριστικά συσκευών, τα δεδομένα θέσης, τα αναγνωριστικά που έχουν εκχωρηθεί από τον πελάτη και τα δεδομένα χρήστη (ειδικότερα ο χρόνος και η διάρκεια πρόσβασης, κ.λπ.) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων χρήστη στο Google Analytics, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της Google που είναι διαθέσιμη στο https://policies.google.com/privacy?hl=el.

 

Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή από την Google των δεδομένων που παράγονται από το cookie και τα σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου καθώς και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από τη Google, μεταφορτώντας και εγκαθιστώντας την προσθήκη του προγράμματος περιήγησης που διατίθεται κάτω από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=el

 

Η σχέση με τον παροχέα αναλύσεων ιστού βασίζεται στην επεξεργασία δεδομένων εντολών κατά τη χρήση του Google Analytics. Η διαβίβαση δεδομένων στον επεξεργαστή βασίζεται σε απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Τα δεδομένα διαγράφονται τακτικά (επί του παρόντος κάθε 26 μήνες).

11 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To irmsk.eu διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών